Skip links

Tilmeldingen

Gå til “tilmeld casting”, vælg center og hvilken tid du ønsker at deltage. Når du har udfyldt div. informationer og betalt, så vil du modtage dit casting-ID pr. mail/SMS. Dette nummer skal du gemme og medbringe til castingen.

Ankomst

Når du ankommer til castingen, så skal du skrive dit Casting-ID og dit fornavn på et stykke papir og så det fylder HELE papiret.
Efterfølgende stiller du dig i kø til fotografen. OBS. der max vil være 12 andre børn på samme castingtidspunkt.

Fototid

På dit første billede, skal du stå med dit skilt oppe foran brystet, så vi kan se hvem du er. Efterfølgende vil der blive taget forskellige modelbilleder, i forskellige stillinger. Hvis du er nervøs, gør vi alt for, at du slapper af og har det sjovt foran kameraet.

Udvælgelsen

Modelbureauet går i gang med at udvælge hvem, de gerne vil benytte til fremtidlige modelopgaver. Modelbureauet tager direkte kontakt til dig pr. mail/telefon, hvis du bliver udvalgt. Alle modtager en mail, når dette er blevet afgjort.

Dine modelbilleder

Børnecasting.dk tilbyder, at du kan få dit barns modelbilleder tilsendt digitalt til privat brug, for kun kr. 199,- pr. person.
Du modtager billederne pr. mail – klar til download indenfor 1 uge efter castingen.

Vil du til børnecasting?Tilmeld dig og få besked, når vi kommer nær dig i 2020

Børnecasting.dk har ikke flere castings før vinterferien 2020, hvor de tager på tur med modelbureauet Casablanca Models, som bl.a søger børn til Hummel og Fætter BR. 
Vil du have besked når de åbner op for tilmeldingerne? Så tilmeld dig nyhedsbrevet. 

X