Skip links

Find dit svar her

Vi søger alle typer børn, så vi søger ikke noget specifikt. For at kunne komme i betragtning, så vil vi gerne se sit barn til en casting. Vi har ingen krav til barnet, men vi kigger bl.a. på om barnet er lydhør, let til smil, personligheden og godt kan lide at stå foran et kamera.

Vælg “tilmeld casting” i menuen og find det sted du gerne vil deltage. Under den pågældende by udfylder du div. informationer samt kontaktinformationer.
Efter du har tilmeldt castingen, så vil du modtage en SMS med dit casting-ID. Dette nummer skal du medbringe til castingen.

Har du fx 2 børn? Udfør hver deres booking og start på ny. Husk at hold øje med hvem der har hvilket CastingID (finder du i din e-mail).

OBS. Tilmelder du 2 børn, så vælg også samme castingtid, så I ikke skal vente 2 gange. 

Vi har lavet en komplet guide til dig her

På den castingtid du vælger, der vil muligvis også være 12 andre børn og castingen kan variere alt fra 5-40 min.
Husk derfor lidt hygge til ventetiden.

Du modtager dit casting-ID i en SMS, som bliver sendt til det mobilnummer du har angivet ved tilmeldingen. Du finder det også i den ordrebekræftelse du får tilsendt pr. mail.

Du kan se billeder af det her

Du finder din castingtid i ordrebekræftelsen, som vi sendte til dig efter din tilmelding. Søg på “Børencasting.dk” i din mailboks.
Kan du ikke finde den, så er du velkommen til at skrive til info@bornecasting.dk

Dit barn skal være “shinet” op hjemmefra. I bestemmer selv tøjet og evt. makeup.

For at komme i betragtning, så vil vi gerne se dig til en casting. Men er du forhindret i at kunne møde op til en casting, så er du velkommen til at sende en ansøgning direkte til Kids Management her

Vi sender alle de billeder, som blev taget til castingen til dig pr. mail indenfor 7 dage efter castingen. Du modtager dem via “Google drev” og fra Børnecasting.dk

Måske linket til billederne er røget i spam? Eller forsvundet blandt dine andre mails? Prøv at søg på “Google Drev” eller “Børnecasting” i din indbakke.
Kan du fortsat ikke finde billederne? Så send en mail til info@bornecasting.dk og vi fremsender dem på ny til dig.

Er du forhindret i at deltage, så skriv en mail til info@bornecasting.dk og vi giver pladsen til et andet barn.

Vi oplever desværre til vores castings, at mange børn udebliver og dette går ud over andre børn, som rigtig gerne vil deltage. Derfor har vi indført et lille deltagergebyr på 45 kr.

Fordi det er en serviceydelse, så tilbyder vi desværre ikke refundering af din deltagelse eller billeder. Dog tilbyder vi, at du kan have dem tilgode til næste casting.
Skriv en mail til info@bornecasting.dk for at gøre os opmærksom på dette.

Gratis børnetøj, legetøj eller ting til børneværelset?
Velkommen til et bæredygtigt børneunivers med alt hvad hjertet kan begære.
Fyld dit barns garderobe ubegrænset op med bl.a. børnetøj, legetøj eller lækre ting til børneværelset. Alle børneting koster GRATIS!
Bliv en del af vores åbningsdag, når vi lancerer appen “Free4kids” og være én af de første til at shoppe gratis børneting!
Tilmeld dig åbningsdagen via formularen!


Årets hovedsponsor “Free4kids” www.free4kids.dk

GRATIS BØRNETING?Tilmeld dig åbningsdagen

Fyld dit barns garderobe ubegrænset op med skønne herligheder, som bl.a. børnetøj, legetøj og lækre ting til børneværelset.
Alle børneting koster GRATIS!

Tilmeld dig og få spændende fordele når familieappen "Free4kids" bliver lanceret.

Gå til Free4kids.dk
X