Skip links

Find dit svar her

For at komme i betragtning skal I møde op til en børnecasting nær jer. Til castingen bliver der kigget på personligheden, om barnet er lydhør, har let til smil og godt kan lide at stå foran et kamera. Bureauet Kids Mangement vil tage en vurdering ud fra billederne.

Vælg “tilmeld casting” i menuen og find den by du gerne vil deltage i. Vælg her dag og tid og udfyld div. informationer samt kontaktinformationer. Du vil efterfølgende bliver opkrævet et deltagergebyr på 45 kr.
Efter du har tilmeldt castingen, vil du modtage en SMS med dit casting ID. Dette nummer skal du medbringe til castingen.

Har du f.eks. to børn? Fuldfør én booking pr. barn, så de får deres eget casting ID. Husk at hold øje med hvem der har hvilket Casting ID (finder du i din e-mail).

OBS. Tilmelder du to børn, så vælg samme castingtid f.eks. kl. 10.30, så begge børn kan komme til lige efter hinanden.

Vi har lavet en komplet guide til dig her

På den castingtid du vælger, vil der i alt være max 10 børn og castingen kan veksle fra 5-40 min.
Husk derfor lidt hygge til ventetiden 🙂

Du modtager dit casting ID i en SMS, som bliver sendt til det mobilnummer du har angivet ved tilmeldingen. Du finder det også i den ordrebekræftelse du får tilsendt pr. mail (ordre nr. / casting ID).

Du kan se billeder af det her

Du finder din castingtid i ordrebekræftelsen, som vi sendte til dig efter din tilmelding. Søg på “Børnecasting.dk” i din mailboks.
Kan du ikke finde den, er du velkommen til at skrive til info@bornecasting.dk

Dit barn skal være “shinet” op hjemmefra. I bestemmer selv tøjet og evt. makeup. Men vi sætter pris på, at der er gjort noget ud af det. Der er ikke tid til at skifte mellem forskelligt tøj, når dit barn er i gang med selve castingen / fotograferingen.

For at komme i betragtning, vil vi gerne se dig til en casting. Er du forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende en ansøgning direkte til Kids Management her

Vi sender dig en mail med et link til dine billeder. Vi deler billederne med dig via “Onedrive “, hvorfra du selv kan downloade dem. Du vil modtage en mail herom indenfor 10 hverdage efter castingen.

Vi overholder altid vores deadlines. Desværre oplever vi tit, at de havner i spam, eller slet ikke når frem, da spamfiltrene sorterer med hård hånd. Prøv at søg på “Onedrive” eller “Børnecasting” i din indbakke.
Kan du fortsat ikke finde billederne? Så send en mail til info@bornecasting.dk og vi fremsender dem på ny til dig.

Er du forhindret i at deltage, så skriv en mail til info@bornecasting.dk og vi giver pladsen til et andet barn.

Vi oplever desværre til vores castings, at mange børn udebliver og dette går ud over andre børn, som rigtig gerne vil deltage. Derfor har vi indført et deltagergebyr på 45 kr.

Da det er en serviceydelse, tilbyder vi desværre ikke refundering af din deltagelse eller billeder. Dog tilbyder vi, at du kan have dem tilgode til næste casting.
Skriv en mail til info@bornecasting.dk for at gøre os opmærksom på dette.

X