Skip links

Find dit svar her

For at komme i betragtning skal I møde op til en børnecasting nær jer. Til castingen bliver der kigget på personligheden, om barnet er lydhør, har let til smil og godt kan lide at stå foran et kamera. Udvælgelsen tages på baggrund af hvordan det gik til castingen, samt de endelige billeder.

Vælg “tilmeld casting” i menuen, find den by du gerne vil deltage i og udfyld diverse oplysninger.
Efter du har tilmeldt castingen, vil du modtage en SMS med dit castingid. Dette nummer skal du medbringe til castingen.

Har du f.eks. to børn? Fuldfør én booking/betaling pr. barn. Den første booking du laver, der vil du blive bedt om at oprette en konto. Her vil du have et samlet overblik over dine bookinger og hvilke castinginformationer dine børn har.

OBS. Tilmelder du to børn, så vælg samme casting tid f.eks. kl. 10.30, så begge børn kan komme til lige efter hinanden.

Vi har lavet en komplet guide til dig her

På den casting tid du vælger, vil der være 5-10 andre børn også og castingen kan veksle fra 5-40 min. Når det bliver din tur vil der blive taget forskellige billeder af dig og castingen vil vare et par minutter.

Du modtager dit castingid i en SMS, som bliver sendt til det mobilnummer du har angivet ved tilmeldingen. Du finder det også i den ordrebekræftelse du får tilsendt pr. mail (ordre nr. / casting ID) eller ved at logge ind her

Du finder din castingtid i ordrebekræftelsen, som vi sendte til dig efter din tilmelding. Du kan også altid finde dine castinginformationer her

Dit barn skal være “shinet” op hjemmefra. I bestemmer selv tøjet og evt. makeup. Der er ikke tid til at skifte mellem forskelligt tøj under selve fotograferingen.

For at komme i betragtning, vil vi gerne se dig til en casting. Er du forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende en ansøgning direkte til Cast Agency  her

Vi sender dig en mail med et link til dine billeder via “Google Drev”, hvorfra du selv kan downloade dem. Det kræver dog, at du har en Googlemail, for at kunne hente billederne ned. Har du ikke en, et det nemt at oprette en på få minutter og den er gratis.

Du vil modtage en mail med billederne indenfor 10 hverdage efter castingen (tjek spam). HUSK at downloade dem med det samme, da de vil blive slettet igen indenfor 30 dage.

Billederne sendes kort efter castingen. Desværre oplever vi tit, at de havner i spamfiltrene, eller slet ikke når frem, da spamfiltrene sorterer med hård hånd. Prøv at søg på “Onedrive” eller “Børnecasting” i din indbakke.
Kan du fortsat ikke finde billederne? Så send en mail til info@bornecasting.dk og vi fremsender dem på ny til dig.

Er du forhindret i at deltage, så skriv en mail til info@bornecasting.dk og vi giver pladsen til et andet barn.

Vi oplever desværre til vores castings, at mange børn udebliver og dette går ud over andre børn, som rigtig gerne vil deltage. Derfor har vi indført et deltagergebyr på 45 kr.

Da det er en serviceydelse, tilbyder vi desværre ikke refundering af din deltagelse eller billeder. Dog tilbyder vi, at du kan have dem tilgode til næste casting.
Skriv en mail til info@bornecasting.dk for at gøre os opmærksom på dette.

X