Skip links

Find dit svar her

Vi søger alle typer børn, så vi søger ikke noget specifikt. For at komme i betragtning, vil vi gerne se dit barn til en casting. Vi har ingen krav til barnet, men vi kigger bl.a. på personligheden, om barnet er lydhør, har let til smil og godt kan lide at stå foran et kamera.

Vælg “tilmeld casting” i menuen og find det sted du gerne vil deltage. Under den pågældende by udfylder du div. informationer samt kontaktinformationer.
Efter du har tilmeldt castingen, vil du modtage en SMS med dit casting ID. Dette nummer skal du medbringe til castingen.

Har du fx to børn? Fuldfør én booking pr. barn, så de får deres eget casting-ID. Husk at hold øje med hvem der har hvilket Casting ID (finder du i din e-mail).

OBS. Tilmelder du to børn, så vælg samme castingtid, så I ikke skal vente to gange.

Vi har lavet en komplet guide til dig her

På den castingtid du vælger, vil der i alt være 12 børn og castingen kan veksle fra 5-40 min.
Husk derfor lidt hygge til ventetiden 🙂

Du modtager dit casting ID i en SMS, som bliver sendt til det mobilnummer du har angivet ved tilmeldingen. Du finder det også i den ordrebekræftelse du får tilsendt pr. mail (ordre nr.).

Du kan se billeder af det her

Du finder din castingtid i ordrebekræftelsen, som vi sendte til dig efter din tilmelding. Søg på “Børnecasting.dk” i din mailboks.
Kan du ikke finde den, er du velkommen til at skrive til info@bornecasting.dk

Dit barn skal være “shinet” op hjemmefra. I bestemmer selv tøjet og evt. makeup. Der er ikke tid til at skifte mellem forskelligt tøj, når dit barn skal fotograferes.

For at komme i betragtning, vil vi gerne se dig til en casting. Men er du forhindret i at møde op til en casting, er du velkommen til at sende en ansøgning direkte til vores nuværende samarbejdspartner, Børnemodelbureauet Kids Management her

Hvis du efter castingen har købt billederne, deler vi dem med dig i ” Google Drev “, hvorfra du selv kan downloade dem. Du vil modtage en mail herom indenfor 7 dage efter castingen.

Måske linket til billederne er røget i spam? Eller forsvundet blandt dine andre mails? Prøv at søg på “Google Drev” eller “Børnecasting” i din indbakke.
Kan du fortsat ikke finde billederne? Så send en mail til info@bornecasting.dk og vi fremsender dem på ny til dig.

Er du forhindret i at deltage, så skriv en mail til info@bornecasting.dk og vi giver pladsen til et andet barn.

Vi oplever desværre til vores castings, at mange børn udebliver og dette går ud over andre børn, som rigtig gerne vil deltage. Derfor har vi indført et lille deltagergebyr på 45 kr.

Da det er en serviceydelse, tilbyder vi desværre ikke refundering af din deltagelse eller billeder. Dog tilbyder vi, at du kan have dem tilgode til næste casting.
Skriv en mail til info@bornecasting.dk for at gøre os opmærksom på dette.

X