Skip links

Tilmeld Rosengårdcentret Odense. UDSOLGT! Ledig plads i Svendborg d. 15 feb.


Vinterferiens Børnecasting 2024
Børn søges til model-, film- og TV-opgaver for kendte brands.

”Krøller eller ej, vi elsker vores børn” – vi er vilde med børn – uanset om de har flotte krøller, skønne stritører, store brune øjne, krudt i rumpetten, charmerende mellemrum mellem fortænderne eller et dejligt smil! Cast Agency Denmark søger i samarbejde med Børnecasting.dk piger og drenge i alderen 3-16 år til model-, film- og TV-opgaver. Her kan børn få mulighed for blive optaget i Cast Agency´ katalog og få mulighed for at blive børnemodel for forskellige kendte brands. Blive den nye børneskuespiller og medvirke i f.eks. en biograffilm, eller i Youtuberne “Maja & Mingus” næste musikvideo (se deres børnevideoer her) – mulighederne er mange.


Så har du en skøn, sjov, charmerende søn eller datter, som synes, det kunne være sjovt at komme til en børnecasting? Så tag ham eller hende i hånden og kom forbi en by nær jer i vinterferien.
Er der også en ven, veninde, søster eller bror og synes de det kunne være skægt, at få taget billeder sammen? Så bare kom an og tilmeld i dag.

 

Deltagergebyr 45 kr.
Bliver man udvalgt og optaget i Cast Agency´ katalog, så vil der være et oprettelsesfee på 385 kr. (engangsbeløb).
Efter oprettelsen vil du være synlig i kataloget og få mulighed for at blive booket ud på forskellige jobs. Hertil får du adgang til “Jobbanken”, hvor der løbende kommer nye jobs op. Læs mere omkring det hele her


Kan du ikke deltage denne dag? Skriv dig op til Efterårets Børnecasting 2024 her.


Info
1. Tilmelder du flere børn? Fuldfør én booking pr. barn og vælg samme castingtid til begge børn f.eks. kl. 14.00. Du har først fuldført første booking, når du har modtaget en SMS fra os med dit første barns castingid. 

2. Der vil være 5-10 andre børn på samme tid som din og ventetiden kan variere fra 5-40 min. 

3. Find adressen og placeringen til castingen ved at finde din by på listen her

4. Se andre informationer i bunden


* Vælg din deltagelse

0 ledige pladser. Tilmeld i en anden by.

- N/A

Beskrivelse

Sådan gør du
Vælg by og hvornår du gerne vil deltage. Herefter udfylder du div. oplysninger og går til betaling.

Castingid
Du modtager en SMS med dit personlige castingid. Skriv dit fornavn og castingid på et A4 papir med sort tusch og så det fylder hele papiret (vigtigt det fylder hele papiret). Medbring papiret til castingen.
OBS. Bestiller du et fællesbillede med din ven, veninde, søster eller bror, skriv ligeledes “+ fællesbillede” på papiret.  

Du kan finde alle dine castinginformationer (tid, sted og id) her

Hvorfor betale et deltagergebyr?
Vi oplever desværre til vores castings, at mange børn udebliver og dette går ud over andre børn, som rigtig gerne vil deltage. Derfor har vi indført et lille deltagergebyr på 45 kr. 

Udvælgelsen 
– Cast Agency Denmark udvælger løbende de børn, som de gerne vil benytte i bureauet. Alle får svar pr. mail senest 1 måned efter de har været til casting (husk at tjekke spam). 
– Bliver du udvalgt, så bliver du optaget i Cast Agency Denmark´ katalog og efterfølgende får du mulighed for at blive booket ud til model-, film- eller TV-opgaver. Hertil får du adgang til “Jobbanken”, som løbende byder på spændende jobs, som du selv kan søge. Bliver du optaget hos Cast Agency Denmark, vil der være et oprettelsesfee på 385 kr. (engangsbeløb og du kan være i bureauet så længe du har lyst).

Dine castingoplysninger
Vi oplever desværre udfordringer med modtagelse af vores e-mails og derfor kan det forekomme, at du ikke får din bekræftelse pr. mail. Skal du finde dine castingoplysninger, så kan du altid finde dem her

X