Skip links

Tilmeld Herning Centret d. 13 okt.

Efterårets Børnecasting
Castingen er sponsoreret i samarbejde med 24kalendergaver.dk
Synes dit barn, det kunne være liiiidt sjovt, at få muligheden for, at stå foran et kamera og få taget modelbilleder for kendte brands? Eller få mulighed for at medvirke i film & TV opgaver?
Bureauet for børn, Kids Management, er igen på udkig efter nye spændende børn i alderen 3-14 år – alt fra børn med krøller, store øjne, et dejligt smil – til børn med de skønneste stritører. Kids Management søger både danske børn og børn med anden etnisk herkomst – alle skal være velkommen.
Synes dit barn det kunne være hyggeligt at tage til børnecasting med en god ven/veninde? Så bare kom an og tilmeld dem begge :-).


VIGTIG INFO

1. Tilmelder du flere børn? Fuldfør én booking pr. deltager. Husk at hold øje med hvem der har hvilket casting ID (finder du i bekræftelsesmailen).

2. På hver casting tid, vil der max være 12 andre børn.

3. Ventetiden kan variere fra ca. 5-40 min.

4. Castingsted: Merkurvej 1, 7400 Herning.

Slet
    • 45 DKK
    • 244 DKK
- N/A

Beskrivelse

Sådan gør du
Vælg sted og hvornår du gerne vil deltage. Herefter udfylder du div. oplysninger og går til betaling.

Casting ID
Du modtager en SMS med dit personlige casting ID. Skriv dit fornavn og casting ID på et A4 papir med sort tusch og så det fylder hele papiret (ellers kan vi ikke læse det). Medbring papiret til castingen.
Du finder også dit casting ID i din bekræftelsesmail under “ordre nr.”.

Hvorfor betale et deltagergebyr?
Vi oplever desværre til vores castings, at mange børn udebliver og dette går ud over andre børn, som rigtig gerne vil deltage. Derfor har vi indført et lille deltagergebyr.

Bemærk
– Kids Management udvælger løbende, men du får svar senest d. 1 dec.
– Bliver man optaget hos Kids Management, vil der være et oprettelsesgebyr på 385 kr. (engangsbeløb).
– Spørgsmål til castingen – info@bornecasting.dk

 


Få 100 kr. til en færdig pakkekalender til dit barn.

Undgå julestress og lad 24Kalendergaver.dk sammensætte 24 spændende kalendergaver, som matcher dit barn i alderen 3-11 år – inkl. gaver som f.eks. Gurli Gris, Paw Patrol, Frost, Disney Princess, Star Wars eller Marvel.
24kalendergaver.dk er i det STØRSTE julehumør og i den forbindelse, giver de dig lige nu hele 100 kr. til dit køb af en færdig pakkekalender.
Få de 100 kr. her eller tilmeld dig herunder og få rabatkoden til pakkekalenderen.


Årets hovedsponsor www.24kalendergaver.dk

 

Børnecasting 2021Få besked når vi åbner op!

Skriv dig op på listen herunder og du vil få en mail/SMS, når vi åbner op for tilmeldingerne til efterårets børnecasting 2021. 

X