Følg os her
Step 1

Tilmeldigen

Gå til “tilmeld casting” og udfyld formularen. Her vælger du også, hvor du gerne vil til casting og hvilken tid på dagen, som du vil deltage på. Vi går meget op i at gøre ventetiden, så kort som mulig og derfor vil der max være 12 børn andre børn på samme tid, som dig. Har du flere børn, som skal til casting? Så book dem ind på samme tid.
Når du har tilmeldt dig castingen, så vil du modtage en SMS med dit Casting-ID. Dette casting-ID, skal du medbringe til castingen.

Step 2

Castingen

Når du ankommer til castingen, så vil du blive mødt af et fotostudie, en fotograf og en som vil hjælpe dig, foran kameraet. På stedet er der placeret et bord, med papir og noget at skrive med. Her skal du skrive dit Casting-ID og dit fornavn, så det fylder HELE papiret.
Når du har lavet dit skilt, så stiller du dig i kø til castingen og hvor der max vil være 12 andre børn på samme castingtidspunkt.

Step 3

Modelfotos

Når det bliver din tur til at blive fotograferet, skal du, på det første billede, stå med dit skilt oppe foran brystet, så vi kan se hvem du er. Efterfølgende vil der blive taget forskellige modelbilleder, i forskellige stillinger. Husk at medbringe dit største smil og slap af foran kameraet. Hvis du er nervøs, gør vi alt for, at du slapper af og har det sjovt, foran kameraet.

Vi tilbyder du kan få ALLE dine modelbilleder tilsendt digitalt til kun kr. 199,-

Step 4

Udvælgelse

Når castingen er slut, så vil modelbureauet, som Børnecasting.dk samarbejder med, modtage dine modelbilleder. Modelbureauet går så i gang med at udvælge hvem, de gerne vil benytte til fremtidlige modelopgaver. Modelbureauet tager direkte kontakt til dig pr. mail/telefon, hvis du bliver udvalgt. Alle modtager en mail, når dette er blevet afgjort.

Bureauet udvælger løbende – dog vil du få svar senest d. 15 april 2019

Step 5

Billeder

Når du tilmelder dig castingen, så kan du vælge til, om du gerne vil have ALLE dine modelbilleder tilsendt digitalt, efter castingen for kun 199 kr.
Bestiller du modelbillederne vil du modtage billederne pr. mail – klar til download indenfor 1-2 uger efter castingen.
Billigere fås det ikke!

Få en e-mail om næste casting

Tilmeld dig og vær opdateret med næste casting
TILMELD
close-link

Få e-mail om næste casting

Tilmeld dig og vær opdateret med næste casting
TILMELD
OBS. Dette er et nyhedsbrev og ikke til at tilmelde sig en casting. 
X