Følg os her
Castingbureau, der skaber oplevelser

Hvem er vi?

Børnecasting.dk er et eventbureau, som ejes af søstrene Trine og Maja Henneberg. De arrangerer børnecastings i ind- og udland for større virksomheder, som søger nye børn og unge til forskellige modelopgaver.
De samarbejder med forskellige bureauer og brands, som bl.a.: Bilka, Trendstar, Brand4kids, pigebladet Olivia, Modelbureauerne Casablanca, BASIC CPH og Star Kids.
Med 8 års erfaring og afvikling af over 200 børnecastings, så ved de lige hvordan det skal gribes an. Deres mål er at skabe nogle gode modelrammer for børnene (og forældrene) på dagen, give børnene en rigtig modeloplevelse og ikke mindst en modelkarriere.

  • Star Kids er et modelbureau, der søgte nye børn til deres bureau og fremtidige modelopgaver. Børnecasting.dk har været

  • Børnecasting.dk har gennem 6 år castet børn til det populære pigeblad “Olivia”. Her kunne piger i alderen

  • Trendstar er en tøjvirksomhed, som har 6 børnetøjsbutikker på landsplan. Børnecasting.dk har været rundt i landet for at

  • Brand4kids er en virksomhed, som står bag bl.a. Minymo, Pippi og Me Too. Børnecasting.dk har været rundt

  • Børnecasting.dk har castet børnemodeller til Bilka og til Billies børnekalender. Alle de udvalgte børn, blev hentet i

  • BASIC CPH er et modelbureau, som bruger børn til store anerkendte brands som f.eks. Zara.com, Lego, Molo

Vi gør vores bedste

8 års erfaring

Vi gør vores ypperste for at give dit barn en god oplevelse og et minde, som han/hun vil tænke tilbage på. Det skal være sjovt at være barn og få taget modelbilleder.

Fis og ballade foran kameraet 0
Smilende og imødekommende medarbejdere, så du føler dig tryg 0
Tættere på modeldrømmen 0
Børnene får én på opleveren

Bare kom an...

Professionelt team og søde mennesker. Ventetiden var kort, hvilket jeg sætter stor pris på. Vi købte billederne til en uhørt billig pris og billederne er langt bedre og billigere end skolefotos.
Lasse
Super oplevelse for mine piger. Personalet var fantastisk gode til at få det bedste ud af mine piger foran kameret. De gik dog ikke videre, men oplevelsen og billederne har været det hele værd. Tak Børnecasting.dk og BASIC CPH.
Kristine
Min datter var til børnecasting i Lyngby Storcenter. Hun havde en rigtig god oplevelse, som hun stadig taler om og billederne hun fik taget var super flotte. Tak for oplevelsen.
Louise
@bornecasting

Vi er på Facebook - hold øje med os

Få en e-mail om næste casting

Tilmeld dig og vær opdateret med næste casting
TILMELD
close-link

Få e-mail om næste casting

Tilmeld dig og vær opdateret med næste casting
TILMELD
OBS. Dette er et nyhedsbrev og ikke til at tilmelde sig en casting. 
X