Skip links

Tilmeld Fields Shoppingcenter / d. 14 feb.


Vinterferiens Børnecasting
Børn søges til model-, film- og TV-opgaver for kendte brands. 

”Krøller eller ej, vi elsker vores børn” – vi er vilde med børn – uanset om de har flotte krøller, skønne stritører, store brune øjne, krudt i rumpetten, charmerende mellemrum mellem fortænderne eller et dejligt smil! Lige nu søges der alle slags børn i alderen 3-14 år til Cast Agency Denmark, som er vores model-, skuespil- og statistbureau for børn. Så har du en skøn, skæv, sjov, charmerende søn eller datter, som synes, det kunne være sjovt at få mulighed for at medvirke i model-, film- eller TV-opgaver for fx Fætter BR, LEGO eller Hummel, så tag ham eller hende i hånden og kom forbi til en sjov omgang børnecasting.


Kan du ikke deltage denne dag? Skriv dig op til næste casting her.


Info
1. Tilmelder du flere børn? Fuldfør én booking pr. barn og vælg samme castingtid til begge børn f.eks. kl. 14.00. Du har først fuldført første booking, når du har modtaget en SMS fra os med dit første barns castingid. 

2. Der vil være 5-10 andre børn på samme tid som din og ventetiden kan variere fra 5-40 min. 

3. Find adressen og placeringen til castingen ved at finde din by på listen her (Vi afventer fortsat placeringen på nogle af stederne)

4. Se andre informationer i bunden


*Step 1

Slet
 • *Din deltagelse

  *Castingsted

  *Castingtid

  Reset options

  Vælg én af de tre muligheder. Klik på billedet for at vælge.


  Psssst... Har du husket at følge den nye børnekanal "Mingus & Maja" på Youtube?

  Så er du med i den VILDESTE konkurrence, som indeholder:
  1. Familietur for 4 per. ombord med DFDS til Oslo med 2 overnatninger i en kahyt med havudsigt. Opholdet byder på badeland og en masse underholdning for børnene. 
  2. Biograftur med popcorn og sodavand 
  3. Gavekort til FætterBR på 500 kr. 
  4. Bland-selv-slik i selvvalgt slikbutik for 100 kr. 

- N/A

Beskrivelse

Sådan gør du
Vælg by og hvornår du gerne vil deltage. Herefter udfylder du div. oplysninger og går til betaling.

Castingid
Du modtager en SMS med dit personlige castingid. Skriv dit fornavn og castingid på et A4 papir med sort tusch og så det fylder hele papiret (vigtigt det fylder hele papiret). Medbring papiret til castingen.
OBS. Bestiller du et billede med din ven, veninde, søster eller bror, skriv ligeledes “+ fællesbillede” på papiret.  

Du kan finde alle dine castinginformationer (tid, sted og id) her

Hvorfor betale et deltagergebyr?
Vi oplever desværre til vores castings, at mange børn udebliver og dette går ud over andre børn, som rigtig gerne vil deltage. Derfor har vi indført et lille deltagergebyr.

Udvælgelsen 
– Cast Agency Denmark udvælger løbende de børn, som de gerne vil benytte i bureauet. Alle får svar pr. mail senest 1 måned efter de har været til casting (husk at tjekke spam). 
– Cast Agency Denmark står for at booke børn ud til forskellige model-, film- og TV-opgaver for store og mindre brands. Hertil får de udvalgte adgang til “Jobbanken”, som løbende byder på jobs, som man selv kan søge. Bliver man optaget hos Cast Agency Denmark, vil der være et oprettelsesfee på 385 kr. (engangsbeløb og du kan være i bureauet så længe du har lyst).

Dine castingoplysninger
Vi oplever desværre udfordringer med modtagelse af vores e-mails og derfor kan det forekomme, at du ikke får din bekræftelse pr. mail. Skal du finde dine castingoplysninger, så kan du altid finde dem her

X